最高の美味しさを求めて、オーダーカットで和牛をご提供する精肉店です。
今までの人生の中でお肉に満足いってなかった方、さらに自分好みのお肉を見つけたい方、心から喜んでもらえるお肉を贈りたい方、心から喜ばれるお肉を贈り物にしたい方。 ステーキにして美味しい部位と、煮込み料理で使用する部位は異なります。 本当においしいお肉を食べて頂きたい、それがTOKYO COWBOYの志。 お客様それぞれのニーズにあわせてTOKYO COWBOYがコンシェルジュとして、あなたのためだけの最高の美味しさをご提供します。
Our “Meat Concierge” service will help you find the exact Wagyu your recipe calls for. We cut the meat on demand, in front of the customer to meet their needs.
Your meal is important to us and we understand that people have different tastes. Some prefer marbled beef, others lean beef. Some prefer their beef prepared on the grill, steamed or stewed. Our concierge will help you find the ideal cut of Wagyu to make you next meal a special one.
当店で取り扱う牛は、産地やブランドにはこだわらず黒毛和牛の未経産の雌牛を中心に良質な和牛を取り揃えております。わかりやすく言えば「生きたまま熟した牛」。これにまさる肉のうまさはないとTOKYO COWBOYは考えます。本当の美味しさを求めて、調理方法や食べ方まで考慮して牛と部位を選んでいます。
Customers often ask us if our beef is aged. We offer Wagyu, un-aged, as we find the flavor of this beef does not require the aging method.
We sell only Wagyu beef and our selection process provides customers with a new and unique experience. TOKYO COWBOY carefully selects it’s Wagyu, seeking out virgin heifers and a longer feed period. The majority of the beef we sell is Japanese black hair “Kuroge Wagyu,” which includes famous brands, such as Kobe Beef and Matsusaka Beef.
『MEAT KEEP』とは、ブロックでお肉をお買い上げいただき、TOKYO COWBOYがお買い上げいただいたブロック肉を管理・保管する日本で初めての独自サービスです。食べたい分だけ、またお食事に合わせたカットでお持ち帰り頂くシステム。残ったお肉は当店で真空保管いたします。
Our innovative and unique service, “MEAT KEEP”.
“MEAT KEEP” is unique to TOKYO COWBOY. Customers who purchase 2 kg or more of Wagyu can store the beef in our refrigerator in ideal conditions. The customer can then return to the store at any time and we will provide any amount and cut of your meat that you request. We recommend that the meat be consumed within a month.
黒毛和牛は、日本人の人柄や生産者の人柄がストレートにでてくる食材。格付けが高い=美味しい、高級というよりも、大事に育てられた牛=美味しいお肉と考えています。熟成肉や赤身肉を要視した飼育などは、流行に右往左往させられているようにも感じます。TOKYO COWBOYでは、時代の流行りに流されることなく、自分の好み・その日の気分に合った、大事に育てられた和牛の美味しさを求めています。
“WAGYU,” a uniquely Japanese brand, is one of the best beefs in the world.
TOKYO COWBOY believes that beef ratings are an important indicator in the quality of the beef, but it is more important how much time is spent taking care of cattle. Wagyu producers spend an enormous amount of time and care to control the health conditions of their cattle. While dry aging is a popular way to enjoy beef in Japan, we believe Wagyu should be consumed with it’s taste, not aged.
全国各地で生産者の方々が丹誠込めて育てている黒毛和牛。その一生懸命育てた黒毛和牛の優劣を決める大会が全国の和牛産地や、市場で年に何度か行われています。TOKYO COWBOYはその大会のチャンピオンを産地市場で落札し、販売。日頃食べることのできないCHAMPION BEEFをより身近に感じて頂き、日常の生活にもっと特別感をプラスして頂けたら何よりです。
Champion Beef Order Program
Every year, “Champion Beef,” is auctioned off at market. Most of this beef is consumed at expensive restaurants and rarely sold in meat shops. With our “Champion Beef Order Program,” customers can order this beef and we will bid on it at market for them.